kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Kim Kardashian: Αποκάλυψε όλες τις φήμες για εκείνη που είναι αληθινές

Η πρώτη συνέντευξη μετά το νέο album της Taylor Swift
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Η Kim Kardashian πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο της διεθνούς showbiz και αυτές τις μέρες το έχει πετύχει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Πρωτίστως, έγινε γνωστό πως θα αναλάβει την παραγωγή σε νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix. Δευτερευόντως, η Taylor Swift αποφάσισε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για τη μεταξύ τους κόντρα στο diss track από το "The Tortured Poets Department", a.k.a. το "thanK you aIMee". Και τρίτον, αποκάλυψε εάν είναι αλήθεια ή όχι όλες οι φήμες που κυκλοφορούν για το όνομά της και μάλιστα, φήμες που δεν είναι ευρέως γνωστές στο φιλοθεάμον κοινό.

Συγκεκριμένα, η Kim εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show του Jimmy Kimmel, όπου και απάντησε στο εάν ισχύουν ή όχι φήμες που έχουν ακουστεί για την ίδια, οπότε σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις, η Kim ζεσταίνει με πιστολάκι μαλλιών οποιοδήποτε κόσμημα πριν ακουμπήσει το δέρμα της, καθώς δεν αντέχει το κρύο μέταλλο πάνω της, ενώ όλα δείχνουν πως πλένει τα πόδια της ακριβώς πριν πέσει στο κρεβάτι για ύπνο κάθε βράδυ.

Επίσης, όπως έχει φανεί σε αμέτρητα βίντεο από τις αδερφές της, η Kim κοιμάται με τα μάτια ελαφρώς ανοιχτά, ενώ θέλει κάποιος άλλος να βγάζει το προστατευτικό γύρω από τα Starbucks ροφήματά της. Φαίνεται δε, πως η Kim είχε πρωταγωνιστήσει σε DVD με workout, το οποίο είχε τον τίτλο "Kim Kardashian Fit In Your Jeans by Friday" και τελικά ναι, ξέρει πώς να αλλάζει λάστιχο σε ένα αυτοκίνητο.

Και φυσικά, δεν έφυγε από την εκπομπή χωρίς να απαντήσει ξανά στις φήμες που τη θέλουν να έχει 6 δάχτυλα στο πόδι της, κάτι που - προφανώς - η ίδια διέψευσε, επιβεβαιώνοντας πως έχει μόνο 10 και στα δύο!

Σε άλλα νέα πάντως, η Kim δεν ασχολήθηκε με την καινούργια αναφορά της Taylor Swift στο πρόσωπό της στο νέο της τραγούδι, ενώ η ίδια φαίνεται να δηλώνει πως τα πράγματα πάνε καλά και θα ήθελε η γνωστή τραγουδίστρια να προχωρήσει τη ζωή της!

Agreed!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker