kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Madonna στο trailer του "Deadpool & Wolverine" - NSFW

Πώς η βασίλισσα της pop έχει παρουσία στο νέο trailer
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από marca.com
By
KISS 929

Κι όμως, η Madonna κατάφερε να τρυπώσει στο νέο και επίσημο πρώτο trailer του "Deadpool & Wolverine" που κυκλοφόρησε online πριν μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, στο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστές τους λατρεμένους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, στις τελικές σκηνές μάχης και έντασης, ακούγεται το iconic "Like a Prayer" αποτελώντας το soundtrack της επόμενης ταινίας Deadpool που αναμένεται να δούμε στις σκοτεινές αίθουσες το καλοκαίρι του 2024.

Η action-comedy "Deadpool & Wolverine" είναι στην πραγματικότητα μία από τις πλέον πολύ-αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, δημιουργώντας ένα dream team που χρόνια οι fans περίμεναν να δουν on screen, ειδικά υπολογίζοντας και το απίστευτα διασκεδαστικό bromance που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους ο Ryan με τον Hugh.

Το επίσημο trailer έχει διάρκεια κάτι παραπάνω από δύο λεπτά και σίγουρα είναι NSFW, καθώς περιλαμβάνει από σκηνές μάχης μέχρι αναφορές σε ναρκωτικά σκευάσματα, ενώ η θρυλική επιτυχία της Madonna από το 1989, λειτουργεί ως ιδανικό soundtrack!

Η ταινία "Deadpool & Wolverine" βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker